Hasznos ajándék háziorvosoknak, szakorvosoknak és gyógyszerészeknek

maszk_orvos_covid_szeretet_sziv_adomany.jpg

A Wörwag Pharma a tavaszi maszkadománya után decemberben újabb 19.000 darab FFP2 KN95 védőmaszkot biztosít háziorvosoknak, diabetológusoknak és neurológusoknak.

„Bár a tavaszi maszkhiányhoz képest mostanra sokat javult a helyzet, de mégis nagy terhet jelent az érintett szakembereknek és intézményeknek a járvány elleni hatékony védekezés, a szükséges fogyóeszközök folyamatos pótlása. Ezért döntöttünk úgy, hogy idén még egyszer nagyobb mennyiségű maszkot adományozunk az egészségügyben dolgozó kollégáinknak.” –mondta el dr. Kádár Éva, a Wörwag Pharma ügyvezető igazgatója.

A Magyar Orvosi Kamara értesülései szerint már 34 egészségügyi dolgozó életét vesztette a koronavírus járvány következtében. E szomorú tény oka, hogy ők a lakosság érdekében végzett munkájuk közben egyszerűen nem tudják elkerülni a fertőzésveszélyt. Ráadásul, ha nem rendelkeznek a megfelelő védőfelszereléssel, terjesztőkké is válhatnak. Épp ezért nagyon fontos, hogy a lehető legjobb védőeszközök álljanak rendelkezésükre a szükséges mennyiségben, és ezzel ne kelljen takarékoskodniuk.

Az FFP2 KN95 védőmaszkok hatékonyak, és nagyfokú védelmet nyújtanak a levegőben terjedő apró cseppek ellen, allergiások számára is megfelelőek, egész nap viselhetők.

A Wörwag Pharma tavasszal 10.000 maszkot adományozott szintén háziorvosoknak és szakorvosoknak, valamint gyógyszerészeknek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meggyogyulnek.blog.hu/api/trackback/id/tr8216352618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása