A merevedési zavarról – nem csak férfiaknak

2016 október 06 - Kontent

Hölgyeim és Uraim, ma egy „kínos”, de annál fontosabb téma kerül terítékre. A merevedési zavar. Tudták Önök, hogy a diabéteszes férfiakat a potenciazavar 10-15 évvel hamarabb éri utol, mint nem diabéteszes társaikat? Ha más nem, ez motiválja Önöket a helyes étrend és a rendszeres testmozgás elsajátítására és betartására!

2_4.jpg

Az erektilis diszfunkció, avagy merevedési zavar előfordulása az életkor előrehaladtával nő: a fiziológiai funkciók romlanak, hormonális változások következnek be (a férfi nemi hormon szint csökken, hatására pedig csökken a libidó is), csökken az izom mennyisége az egész testen, így a hímvesszőben is.

De csak kevesen tudják, hogy a szexuális aktushoz megfelelő mértékű erekció kialakulásának vagy fenntartásának képtelenségét okozhatja a sok cukorbeteget érintő neuropátia is. Mivel a legtöbben nem sejtik az összefüggést, meg sem említik ezeket a tünetek a diabetológus szakorvosnak, pedig az impotencia a vegetatív idegrendszer működésének zavarával járó polineuropátia egyik korai tünete lehet.

A magas vércukorszint károsítja az idegrostokat ellátó ereket, így oxigénhiányt okoz az idegrostokban és károsul az idegszövet anyagcseréje is. Ez kezdetben az idegburok, majd később az idegrost  pusztulásához vezet. Ez a folyamat nem kíméli az idegszálakat az erekciót létrehozó szövetekben sem!

1_4.jpg

Minél tovább áll fenn a túl magas vércukorszint, annál nagyobb az esélye, hogy kialakul a merevedési zavar! 

A panaszok nem egyik napról a másikra jelentkeznek, így hát a kedves urak kezdetben hajlamosak minden másra gyanakodni: a stresszre, elfoglaltságra, fáradtságra. Előbb-utóbb pedig hozzászoknak a kialakult helyzethez, kockára téve ezzel párkapcsolatukat. Ha Ön diabéteszes és úgy érzi, merevedése már „nem a régi”, forduljon kezelőorvosához! Az időben felfedezett neuropátia karban tartható, és a merevedési zavar kezelésére is léteznek már hatékony gyógyszerek! Uraim, arra kérem Önöket, ne a piacon vagy az interneten vásároljanak csodaszereket, jó esetben csak nem használnak semmit, rossz esetben súlyos egészségkárosodást okozhatnak! Ma már bevizsgált, bizonyítottan hatásos modern gyógyszerek állnak rendelkezésre a merevedési zavar kezelésére!

Ciki vagy nem, mindenképpen beszéljen problémájáról kezelőorvosával, hiszen a cukorbetegségen kívül még számos fizikai és lelki okai lehetnek a merevedési zavarnak, ezért alapos kivizsgálás szükséges!

Hölgyeim, Önöknek is készül rövidesen egy bejegyzés, amely a diabétesz és a hüvelyt érintő kellemetlenségek kapcsolatáról szól! 

Hirdetés

Mit ajánlunk?

A Milgamma zsíroldékony benfotiamint és idegvédő vitaminokat (B6, B12 vitamin) tartalmazó gyógyszer, amely különböző idegrendszeri bántalmak (neuropathiák, polyneuropathiák (diabéteszes, alkohol), neuralgiák, ideggyulladás; övsömör, arcideg-bénulás kezelésére javasolt. Alkalmazható tiaminhiány következtében kialakult szívizom-károsodások, reumás panaszok, izomfájdalmak gyógyítására is. Segíthet a kimerültség leküzdésében, és gyorsíthatja a lábadozást. Vény nélkül kapható bevont tabletta és lágy kapszula formában, többféle hatóanyag-tartalommal.

Kockázatokról, mellékhatásokról  olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://meggyogyulnek.blog.hu/api/trackback/id/tr8011762163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása